Årets julklapp – 35 000 followers på Twitter

2012/11/06 / Artiklar /

1988 var årets Julklapp en bakmaskin. 2012 är det 35 000 followers på Twitter. Det är dags att vi en gång för alla lär oss att de sociala medierna är ett gigantiskt luftslott. Det är hög tid att detta uppmärksammas och att vi alla lär oss hur det egentligen fungerar.
Sanningen är att det finns fler tjänster än någonsin just nu till den som vill köpa årets julklapp. Årets julklapp är 35 000 followers på Twitter, som du kan ge till dig själv eller dina nära och kära. Billigt och bra, årets Julklapp behöver inte kosta mer än dryga hundralappen. Så varför inte ge bort 100 000 YouTube-visningar på videoklippet av din katt – till din katt Sune. Eller kanske 1000 likes på Facebook på svärmors bild av hennes svampkorg som hon precis publicerade. Tänk vad glad hon skulle bli på julafton. Eller varför inte köpa 15 000 followers till din partners Instagram-konto, så att han eller hon blir lite lyckligare.
Tror du mig inte? Jo, det är så det fungerar. Sätt dig en stund och reflektera över den här sajten som helt klart specialiserat sig på Årets Julklapp 2012.

http://www.seoclerks.com

Luftslottet växer sig allt större just nu och precis som vilken ballong som helst så kommer den snart att spricka. Pysa har den redan börjat göra.
Så till dig som nästa gång möter, läser eller ser någon som stolt berättar hur många följare de har, som skryter över antal views eller prenumeranter. Reflektera och fundera över om du inte själv ska investera några hundralappar och få tyst på dem. Kriget har bara börjat, det är många som kommer köpa julklappar i år. Finns det då något slut på det här? Ja, kanske någonstans vid 999999999999999999 upphöjt till 999999999999999 followers, om inte mer. Vi får väl se. De sociala medierna sprängs vilken sekund som helst och vem som är störst har vi aldrig vetat och kommer aldrig någonsin att riktigt veta säkert. Synd är det om alla företag som köper reklamutrymme som de tror syns och tragiskt är det för alla som känner sig större när de i själva verket ätit en skopa luft. God jul !

KJELL ERIKSSON