Låten alla pratar om

2013/03/04 / Artiklar /

Det har nu gått några dygn sedan jag publicerades på Spotify och mitt nya liv som artist började. Debutsingeln heter ”Jag vill åka till Indien”. Reaktionerna blev många och här bjuder jag på en sammanfattning.

”Haahahaha dålig låt….;” @lisajohannaa via Twitter.
Kjells anm: Jag får leva på den lilla ”smiley” som jag ber er uppmärksamma i slutet av kommentaren som kanske ändå ger låten lite hopp.

”Var Lars upptagen?” @rockspindeln via Twitter.
Kjells anm: Hon syftar till Lars Steen som är professionell musiker och kompositör och som legat bakom musiken till mina två senaste TV-serier #Kjell5000 och dokumentärfilmen ”De bortkopplade”. Det obehagliga här är att hon har alldeles rätt. Lars Steen är inte ansvarig för låten ”Jag vill åka till Indien”, hur nu @rockspindeln kunde veta det. Hörs det?

”Påminn mig om att aldrig någonsin lyssna på något som du länkar till igen” @olssonFredrik_ via Twitter.
Kjells anm: Det här inlägget är intressant. Det betyder ju att om jag länkar till ”Kent”, ”Carola” eller ”Kicki Danielsson”, så hamnar de i samma fack som ”Kjelleman” och ”Jag vill åka till Indien”. Förlåt för det.

”När hela min Facebook ser vad jag lyssnar på kommer jag bli socialt ifrågasatt…” @evelinaholm via Twitter.
Kjells anm: Här får jag medlidande. Om människor som ägnar hela dagarna åt att vara på Facebook anser att någon är socialt ifrågasatt förstår man HUR socialt ifrågasatt den människan blir. Mitt råd är att du loggar ut och faktiskt åker till Indien ett tag. Glöm inte att lägga låten ”Jag vill åka till Indien” i offline-läge så du kan lyssna på den i din ensamhet ombord på flyget.

”HAHAHAHA kommer aldrig förlåta dig för detta. Det bara surrar i min hjärna” @Fyrkantig via Twitter. 
Kjells anm: Det här låter allvarligt….för mig….för jag lär väl inte tjäna några Stimpengar om den surrar inuti en hjärna?

”Do NOT quit your day job…” @Rudestroem via Twitter
Kjells anm: Det skulle du skrivit tidigare. Jag sitter hela dagarna nu och jobbar med koreografin, om nu ”Allsång på Skansen” ringer mig.

Utöver detta har jag mött ett tiotal personer som undrat hur Spotify har kunna släppa igenom den här låten. Bland annat eftersom texten ”är väldigt tjatig”, ”samma textrad” osv, etc.
Kjells anm: Då ber jag er lyssna på melodifestivallåten ”Gosa, gosa, gosa” och räkna antalet ”Gosa” och ställa det mot antalet ”Jag vill åka till Indien”.

Har du missat låten ”alla pratar om” – här har du länken:
Kjelleman – Jag vill åka till Indien.